Selecteer een pagina

Visie

Gezond leven staat hoog op de agenda in de huidige maatschappij. Wij vinden het daarom belangrijk om een uitgebreid en divers assortiment te kunnen aanbieden met alleen maar kwaliteitsproducten. Wij rijden speciaal voor u naar groente- en fruittelers uit de regio en door deze directe verbinding zijn uw spullen verser en eerlijk geprijsd.

Daarnaast zijn vriendelijkheid en gezelligheid in de Groenhoek belangrijke begrippen. We willen dat iedere klant, telkens weer, met een goed gevoel onze winkel verlaat. Dit willen wij bereiken met onze passie, kennis en inzet. Kom gezellig langs in onze winkel en proef de puurheid van onze producten.

Onze Visie / Missie

Onze groente…

… wordt op een eerlijke wijze geteeld en is in de meeste gevallen onbespoten. Wij vinden het belangrijk om een groot, kleurrijk en origineel aanbod aan groente in onze winkel te hebben. Hierbij kunt u denken aan lichtpittige raapsteeltjes, ziltige postelein of aan een kunstachtige Romanesco bloemkool. En als u iets nodig hebt wat wij even niet in het assortiment hebben zitten, dan kunt u er gewoon naar vragen en regelen wij het! Al met al gaat het ons er om dat u de pure smaak van onze groente proeft, zoals ´het vroeger smaakte´.

Ons fruit…

… is het lekkerste en gezondste tussendoortje. En het mooie van fruit is de gigantische diversiteit. Van aardbeien ‘van eigen teler’ tot aan exotische fruitsoorten als kaki, papaja of gevlogen mango’s. Wij kopen alleen het allerbeste kwaliteit fruit en dat proef je. De smaken zijn zo doordrongen en geeft uw dag een geweldige boost. De aardbeien en kersen komen rechtstreeks van het land uit de streek Zaltbommel en liggen een paar uur na het plukken al bij ons in de winkel. Echte kwaliteitsboeren met zorg voor hun product. Want zoals wij altijd zeggen: Kwaliteit wint altijd.

Onze rauwkost…

… is een heerlijke toevoeging aan uw diversiteit aan voedsel. Veel soorten met allerlei smaken die heerlijk bij elkaar passen. Wij kiezen voor onze rauwkosten magere sauzen en gebruiken zo min mogelijk dikmakers als mayonaise. De sauzen die wij gebruiken zijn ‘schoon’, wat betekent dat er geen onnodige onnatuurlijke stoffen en E-nummers inzitten. Dat is toch wat we willen, niet?

Onze maaltijden…

… zijn een verrijking voor al onze klanten. Even geen zin om te koken of voor welke andere reden dan ook: wij hebben een uitgebreid en smaakvolle maaltijdservice. Elke week staan er, naast de basismaaltijden, nieuwe specialiteiten op het programma. Bij de samenstelling wordt rekening gehouden met diversiteit, smaak en structuur. Wij koken zonder pakjes en met alleen natuurlijke producten en dat proef je!