Selecteer een pagina

Maaltijd Service

Wij bezorgen elke dag maaltijden aan huis!
Interesse? Neem contact met ons op.

100% Vers

Binnen een dag liggen de net geoogste producten al in de schappen van onze winkel. Super snel en zeg nou zelf, dat kan toch bijna niet verser…

Eerlijke producten

Al onze producten worden eerlijk geteeld en de boeren krijgen een eerlijke prijs voor hun product zoals het hoort. Het grootste deel van ons assortiment is ecologisch verantwoord. Zo zijn onze kersen en aardbeien onbespoten.

Rauwkost specials

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan rauwkosten en salades. De sauzen zijn 100% natuurlijk en er zijn geen onnodige conserveringsmiddelen aan toegevoegd. Heerlijk als tussendoortje of lekker bij het avondeten!

Fruitmand

Bij ons kunt u fruitmanden/fruitboxen bestellen voor uzelf of om bij iemand te laten bezorgen. De fruitmand kan dezelfde dag nog in de gemeente Velsen bezorgd worden. De prijzen zijn vanaf €15 exclusief bezorgkosten.

Catering/zakelijk

Een late vergadering of een gezellige bijeenkomst? De magen moeten worden gevuld en hoe leuk zou dat zijn met bijvoorbeeld een geweldige stamppotbuffet. Maar ook keuze uit Italiaans-, Aziatisch-, stoof- of soepbuffet. Bekijk de pagina Catering voor meer informatie.

Schulp Vruchtensappen puur sap van heerlijk fruit

U proeft het: een fles sap van Schulp Vruchtensappen is een fles vol fruit. Gezond fruit, voornamelijk afkomstig uit Hollandse boomgaarden. Welke van de vele smaken u ook kiest, u proeft altijd puur vruchtensap, zonder enige toevoeging. Dus geen suiker, kleur-, geur en/of smaakstoffen.

Kiooms dressings

Wij geloven in lekker eten, met natuurlijke ingrediënten en pure smaken. Deze dressings staan voor gezondheid, kwaliteit en inspiratie en met de diverse soorten kunt u steeds een andere twist geven aan uw gerecht.

Jam en moes

Wij hebben een eigen lijn in jam en moes. Deze woorden met heel veel zorg gemaakt en te verkrijgen in diverse smaken. Het fruit komt uit eigen winkel en daarom proef je de rijke smaak. Tevens worden er geen extra toevoegingen gebruikt, oftewel puur natuur. Appelmoes en rabarber-aardbeienmoes zijn ook zeker een aanrader!